viernes, 25 de enero de 2008

Hores extra: Presa II

La tarda de dijous ja em recordava a una ressaca de vi don Simon i whiskey Doble V: el malestar no s'acaba mai.... 

Avui al matí l'equip ENG de cultura hem anat a intentar arreglar la notícia. Dijous estàvem completament bloquejades i no hi havia manera d'avançar. Fins i tot ens havíem plantejat la idea d'anar a gravar un altre tema i començar de nous, però és que no hi ha hores per fer-ho!!!!! Hem d'apechugar amb el que tenim.

Quan vas a gravar un tema, tens una idea general de com anirà enfocada la notícia. D'aquesta manera vas més ràpid a l'hora de buscar plans i també de saber com la muntaràs. Nosaltres teníem un guió mental per a la peça de cultura i les imatges enregistrades anaven lligades a aquest.  Que a les sis de la tarda es faci fosc no ajuda gaire per tenir més recurs visuals per si de cas falla l'enfoc de la notícia. 

La Marga i jo ens trobàvem en aquesta situació: 20 minuts d'imatges que il·lustraven un text inservible. Havíem de buscar un fet noticiable que es pogués lligar amb el que havíem gravat al parc. Resulta que la notícia més reellevant al parc de la Ciutadella data de l'any passat, i és quan van buidar el llac (ohhh, què interessant!)

Però ens negàvem a presentar una peça "fluixa" sense haver lluitat per millorar-la. Així que el contraatac a aquest situació ja desesperant va ser buscar al google coses com: aniversari+parc+ciutadetalla, rècord+visitants+parc+2007, activitats+lúdiues+"parc de la ciutadella" i.... turistes+Barcelona+2007. JA HO TENÍEM!!!!!!!!!! Just aquesta setmana s'han anunciat els % de guiris que venen a fbarcelouna i ves per on, la xifra ha augmentat (joujoujoujoujoujoujou).

I ara ve la pregunta clau i decisiva per al futur i la reputació de la Marga i meva: Com carai unim les notres imatges, el parc, la secció de cultura i aquesta xifra????? La resposta és: Molts d'aquests turistes inclouen a la ruta una visita al parc.

----Toca moment de reflexió-----

I ara sigueu sincers: Està molt, molt, molt, molt, molt agafat amb pinces?!?!? Vull dir, pot colar com a notícia de cultura? Nosaltres ens hem posat molt contentes amb aquesta ida, però després d'experimentar el primer fracàs rotund... Començo a creure que serem les protagonistes durant la reunió de diseccionar l'informatiu en busca d'errates...

Ànims Marga! Que dilluns serà un gran dia

1 comentario:

Nuria Vega dijo...

Muchas cosas están cogidas con puntas es cuestión de saber vender, en el mercado audiovisual y en la vida real... una pena, pero es así!
De momento las expectitavas son buenas... ui