jueves, 19 de abril de 2007

Sade només era cerveza sense alcohol

Els textos llibertins i sado-eròtics que va escriure el Marquès de Sade a la presó no tenen res d'escandalós al segle XXI. Les dissorts de la Justine fan riure si les comparem amb les atrocitats que succeeixen dia rere dia.

Aquesta setmana, i a l'ombra del tiroteig de Virgínia, se celebra el judici de la parella madrilenya que va violar i prostituir els dos fills discapacitats mentals durant el 2002/04. També es jutja el veí de 77 anys que pagava als pares per veure i participar a les orgies. Aquest també va abusar d'altres nens que comprava amb la flauta post-moderna dels diners i els regals.


Arcades i més arcades. Com hem arribat fins aquí? Què tenen al cap els que cometen aquests crims? M'és impossible entendre com uns pares poden vendre els fills a un pedòfil. I menys quan aquests no tenen la mateixa capacitat de consciència i racionalitat que la majoria considerada 'normal'. Els tres degenerats segurament no veuran un bosc en 25 anys, però el càstig i l'aïllament no són la solució al problema.

La notícia només l'he trobat en aquests tres diaris. La resta deuen estar massa enfeinats omplint pàgines amb el gol del Messi :

http://www.larazon.es/noticias/noti_nac1960.htm
http://www.abc.es/20070414/madrid-madrid/fiscal-pide-anos-carcel_200704140250.html
http://www.diarioadn.com/sociedad/detail.php?id=26825

4 comentarios:

Raül Calàbria dijo...

No és que haguem arribat a cap lloc... perquè ja hi érem.
Les violacions, els abusos i les massacres han existit sempre, amb la diferència que ara surten a la llum pública i abans no.
Haurem d'admetre que estem malament de la xaveta. Només així entendrem el perquè de tanta desgracia.

Jusephus dijo...

Més enllà de la cantonada, girant cap a l'esquerra, potser no la primera, ni la segona, qui sap si la tercera. Diuen que creuan la cantonada cap a l'esquerra els veritables il·lustrats ens ensenyaran a ser menys animals.
Reivindiquem l'estat del bon salvatge (en tots els sentits).

Nere dijo...

Realment posa la pell de gallina pensar què hem fet per arribar aquí...
Però pensar que tots els diaris treuen a Messi a portada i només tres expliquen això...encara cabreja més!

LordOfProtean dijo...

Tremendo golazo el de Messi.

Dejemos de ser hipócritas como si nos importasen las desgracias de los demás. El cáncer de los medios de comunicación es precisamente ese, Fulano ha muerto violado y mutilado. Pepito se ha tirado de un 5º... Pues ke les folle un pez polla coño! Dime algo interesante y que me aporte algo! Estoy hasta el cogote de leer y ver desgracias todo el día alrededor.

I like your lolblog!