sábado, 19 de mayo de 2007

Alcalde nou, idees robades

Baixant per la Rambla ja es poden contar més d'un parell de ciclistes que fan servir el Bicing d'en Jordi Hereu. I és que ja han arribat als 20.000 abonats!!! Tot un aconteixement si tenim en compte que només hi ha parades pel centre de la ciutat i que els usuaris cada vegada tenen més problemes. Ah, tampoc ens oblidem de la manca de carrils bici a la ciutat.

Tots aquests contratemps deuen ser conseqüència de què la iniciativa és nova. Atenció, nova en el sentit temporal i no pas com a idea. En Jordi Hereu ha copiat aquest transport públic de la ciutat de Lyon, sense tenir en compte que les vies de Barcelona s’han d’habilitar per la bicicleta.

Potser caldria que en comptes de gastar el pressupost en retocs de photoshop per a la foto de la campanya, se’ls gastés en un eslògan que anés més acord amb les seves idees, o en millorar Barcelona.

1 comentario:

JoanCG dijo...

Aquesta idea no es del Hereu, lògicament, de fet hi ha més ciutats que la que cites que ho han implantat, fins i tot abans que Lyon, però és una bona idea i no passa res per copiar-la.

El Sr. Hereu l'ha fet seva quan ja ho van presentar fa un temps en Clos i en Portabella.

Si es fa una cerca per internet podem trobar com ho feien servir, això si, eren blaves i no vermelles com ara.