jueves, 17 de mayo de 2007

Els confiarem el nostre futur?

Entre mig dels centenars de mítings polítics i actes de campanya; el Partit Popular també es dóna algun que altre descans mental. Un dels més memorables i polèmics va ser la cata de vins on va participar José Maria Aznar el passat 3 de maig a Valladolid.

L’expresident del govern va criticar la llei de prevenció del consum d’alcohol, amb arguments en pro de la llibertat ciutadana. Després d’unes quantes xarrupades de vi, aquesta defensa llibertària també va atacar l’eslògan “No podem conduir per tu”, realitzar per la Direcció General de Trànsit.

Aznar va contestar aquesta advertència amb un “I qui t’ha dit si vull que condueixis per mi?” al·legant que, com tothom, ell ja sap quantes copes pot veure sense ser un risc per als demés.

La confiança d’Aznar en els ciutadans al volant, però, no la comparteix l’Alberto Díaz Fernàndez. L’alcaldable per Barcelona fa seu el “Si beus no condueixis” i regalarà 5.000 tests d’acoholèmia a les entrades dels bars per consciènciar als joves. Davant d’això, podem confiar el futur al PP, amb contradiccions de missatge com aquesta?

No hay comentarios: